DSpace Repository

Удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Іщук, Д.А.
dc.date.accessioned 2023-07-28T07:40:44Z
dc.date.available 2023-07-28T07:40:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Іщук Д.А. Удосконалення надання послуг пiдприємством ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дар'я Андрiївна Iщук ; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2023. - 75 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Ischuk.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – діяльність закладу ресторанного господарства. Предметом дослідження є процес удосконалення надання послуг у закладі ресторанного господарства на прикладі кафе «Верона». Метою роботи є дослідження процесу удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства «Верона». У роботі досліджено теоретичні аспекти удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства. Проаналізовано стан господарської діяльності кафе «Верона». Пропонуються та оцінюється пропозиції щодо вдосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективність. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of used sources and appendices. The object of research is the activity of a restaurant establishment. The subject of the study is the process of improving the provision of services in the restaurant industry using the example of the Verona cafe. The purpose of the work is to study the process of improving the provision of services by the restaurant business enterprise "Verona". Theoretical aspects of improving the provision of services by the enterprise of the restaurant industry are investigated in the work. The state of economic activity of Cafe "Verona" was analyzed. Suggestions for improving the provision of services by the restaurant business are offered and evaluated. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject класифікація послуг en_US
dc.subject заклад ресторанного господарства en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject Інтернет-реклама en_US
dc.subject hotel and restaurant business en_US
dc.subject classification of services en_US
dc.subject restaurant establishment en_US
dc.subject quality of service en_US
dc.subject Internet advertising en_US
dc.title Удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Improvement of the provision of services by the enterprise of the restaurant industry en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account