00 DSpace/Manakin Repository

Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лозінська, Т.І.
dc.date.accessioned 2023-07-28T08:06:32Z
dc.date.available 2023-07-28T08:06:32Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Лозінська Т.І. Формування гастрономiчного бренду туристичної дестинацiї на прикладi Одеської областi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Тетяна Iгорiвна Лозiнська ; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський. - ОНЕУ, 2023. - 83 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Lozinska.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі охарактеризовано сутність та категорії гастрономічного бренду туристичної дестинації. Узагальнено особливості розвитку гастрономічного бренду туристичної дестинації в Україні. Визначено нормативно-правову та організаційну основу забезпечення формування гастрономічного бренду на національному та регіональному рівні. Проаналізовано діяльність зі створення та розвитку туристичного продукту гастрономічного туризму в туристичних дестинаціях Одеської області. Оцінено ефективність пропозиції туристичного продукту гастрономічного туризму в туристичних дестинаціях Одеської області. Запропоновано використання міжнародного досвіду розвитку спортивного туризму, надано рекомендації щодо вдосконалення та розвитку гастрономічного бренду Одеської області. en_US
dc.description.abstract The paper characterizes the essence and categories of the gastronomic brand of a tourist destination. The features of the development of the gastronomic brand of a tourist destination in Ukraine are generalized. The regulatory and organizational framework for ensuring the formation of a gastronomic brand at the national and regional levels is determined. The activities on creation and development of the gastronomic tourism product in tourist destinations of Odesa region are analyzed. The effectiveness of the gastronomic tourism product offer in the tourist destinations of Odesa region is evaluated. The use of international experience in the development of sports tourism is proposed, recommendations for the improvement and development of the gastronomic brand of the Odesa region are given.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject гастрономічний бренд en_US
dc.subject туристична дестинація en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject gastronomic brand en_US
dc.subject tourist destination en_US
dc.title Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області en_US
dc.title.alternative Formation of a gastronomic brand of a tourist destination on the example of Odesa region en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу