DSpace Repository

Стан та перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоні

Show simple item record

dc.contributor.author Чепик, В.В.
dc.date.accessioned 2023-08-01T09:45:09Z
dc.date.available 2023-08-01T09:45:09Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Чепик В.В. Стан та перспективи винного туризму в Одеському регiонi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Вадим Володимирович Чепик; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський. - ОНЕУ, 2023. - 72 c. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Chepik.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження - винний туризм в Одеському регіоні . Мета роботи є обґрунтувати перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоні, виділити його особливості з поміж інших видів туризму та рекреації, визначити шляхи покращення галузі.. У даній кваліфікаційній роботі було розглянуто поняття винний туризм, досліджено особливості організації винного туризму та методологію просування винних турів, оцінено ресурсну базу для організації винного туризму та сучасний стан сфери; розглянуто шляхи покращення якості винних турів Результати даного дослідження можуть бути використані при розробці: кроків з боку держави та бізнесу задля створення сприятливих умов для розвитку винного туризму в Україні; винних турів та івент заходів. en_US
dc.description.abstract Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used. The object of research is wine tourism in the Odesa region The purpose of the work is to substantiate the prospects for the development of wine tourism in the Odesa region, to distinguish its features from other types of tourism and recreation, to determine ways to improve the industry. In this qualification work, the concept of wine tourism was considered, the peculiarities of the organization of wine tourism and the methodology of promoting wine tours were investigated, the resource base for the organization of wine tourism and the current state of the field were evaluated; ways to improve the quality of wine tours are considered. The results of this study can be used in the development of steps by the state and business to create favorable conditions for the development of wine tourism in Ukraine, wine tours and events.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject винний туризм en_US
dc.subject винний тур en_US
dc.subject терруар en_US
dc.subject вино en_US
dc.subject виноградники en_US
dc.subject виноробні en_US
dc.subject wine tourism en_US
dc.subject wine tour en_US
dc.subject terroir en_US
dc.subject wine en_US
dc.subject vineyards en_US
dc.subject wineries en_US
dc.title Стан та перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоні en_US
dc.title.alternative The current state and prospects of the wine tourism in the Odesa region en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account