Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чепик, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2023-08-01T09:45:09Z | |
dc.date.available | 2023-08-01T09:45:09Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Чепик В.В. Стан та перспективи винного туризму в Одеському регiонi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Вадим Володимирович Чепик; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський. - ОНЕУ, 2023. - 72 c. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Chepik.pdf | |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження - винний туризм в Одеському регіоні . Мета роботи є обґрунтувати перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоні, виділити його особливості з поміж інших видів туризму та рекреації, визначити шляхи покращення галузі.. У даній кваліфікаційній роботі було розглянуто поняття винний туризм, досліджено особливості організації винного туризму та методологію просування винних турів, оцінено ресурсну базу для організації винного туризму та сучасний стан сфери; розглянуто шляхи покращення якості винних турів Результати даного дослідження можуть бути використані при розробці: кроків з боку держави та бізнесу задля створення сприятливих умов для розвитку винного туризму в Україні; винних турів та івент заходів. | en_US |
dc.description.abstract | Qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used. The object of research is wine tourism in the Odesa region The purpose of the work is to substantiate the prospects for the development of wine tourism in the Odesa region, to distinguish its features from other types of tourism and recreation, to determine ways to improve the industry. In this qualification work, the concept of wine tourism was considered, the peculiarities of the organization of wine tourism and the methodology of promoting wine tours were investigated, the resource base for the organization of wine tourism and the current state of the field were evaluated; ways to improve the quality of wine tours are considered. The results of this study can be used in the development of steps by the state and business to create favorable conditions for the development of wine tourism in Ukraine, wine tours and events. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | винний туризм | en_US |
dc.subject | винний тур | en_US |
dc.subject | терруар | en_US |
dc.subject | вино | en_US |
dc.subject | виноградники | en_US |
dc.subject | виноробні | en_US |
dc.subject | wine tourism | en_US |
dc.subject | wine tour | en_US |
dc.subject | terroir | en_US |
dc.subject | wine | en_US |
dc.subject | vineyards | en_US |
dc.subject | wineries | en_US |
dc.title | Стан та перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоні | en_US |
dc.title.alternative | The current state and prospects of the wine tourism in the Odesa region | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |