00 DSpace/Manakin Repository

Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення (на прикладі ТОВ «СІЛЬПО ФУД»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ширяєва, А.Д.
dc.date.accessioned 2023-08-16T10:24:44Z
dc.date.available 2023-08-16T10:24:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Ширяєва А.Д. Конкурентоспроможнiсть пiдприємства та шляхи її пiдвищення> (на прикладi ТОВ "СIЛЬПО ФУД": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Анастасiя Денисiвна Ширяєва; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 82 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Shiryaeva.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття конкуренції,формування конкурентоспроможності підприємства, фактори впливу, методи оцінки Проаналізовано складові поняття конкурентоспроможності, методологію оцінки, надано характеристику рівню конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» Запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» шляхом стимулювання збуту і відкриття філіалу за кордоном. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of competition, competitiveness, it forms and the ways to determine them Author analysis level of competitiveness of “SIL`PO FOOD” and presents ideas how to increase it
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject підприємство en_US
dc.subject ретейлінг en_US
dc.subject шляхи підвищення en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject competition en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject enterprise en_US
dc.subject analyses en_US
dc.subject retailing en_US
dc.subject ways to increase en_US
dc.title Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення (на прикладі ТОВ «СІЛЬПО ФУД») en_US
dc.title.alternative Competitiveness of the enterprise and ways to improve it (on the example of "SIL`PO FOOD") en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу