Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження в роботі виступає процес надання послуг в закладах ресторанного господарства.
В роботі визначено зміст та роль послуг в закладах ресторанного господарства. З’ясовані чинники, що впливають на якість послуг громадського харчування.
В роботі розглянуті методи оцінювання рівня якості послуг харчування. Проведено загальну характеристику ресторану «Уха». Проаналізовано виробничу та економічну діяльність ресторану «Уха». Надано оцінку якості надання послуг в ресторанні «Уха».
В роботі обґрунтовані загальні рекомендації щодо підвищення якості послуг у ресторані «Уха». Наданні заходи щодо покращення якості послуг у ресторані «Уха».
The bachelor's qualification work consists of three sections. The object of research in the work is the process of providing services in restaurant business establishments.
The work defines the content and role of services in restaurant business establishments. The factors that influence the quality of catering services are clarified.
The methods for assessing the level of quality of catering services are considered. A general characterization of the restaurant "Uha" is carried out. The production and economic activities of the restaurant "Uha" are analyzed. An assessment of the quality of services in the restaurant "Uha" is provided.
General recommendations for improving the quality of services in the restaurant "Uha" are substantiated. Measures to improve the quality of services in the restaurant "Uha" are provided.