00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «У карася»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кертичак, Ю.Ю.
dc.date.accessioned 2023-09-13T10:37:02Z
dc.date.available 2023-09-13T10:37:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Кертичак Ю.Ю. Удосконалення органiзацiї надання послуг в ресторанах (на прикладi ресторану "У карася"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Юлiя Юрiївна Кертичак; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк. - ОНЕУ, 2023. - 81 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Kertichak.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес організації надання послуг в ресторанах. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю вдосконалення організації надання послуг в ресторані «У карася». Метою дослідження є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалювання організації надання послуг в ресторані «У карася». У роботі розглянуто теоретичні аспекти організації надання послуг в ресторанах; досліджено організаційно-економічні аспекти надання послуг на прикладі ресторану «У карася»; внесено пропозиції, спрямовані на удосконалення організації надання послуг в ресторані «У карася», та зроблено економічне обґрунтування деяких з них. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of research is the process of organizing the provision of services in restaurants. The subject of the study is a set of theoretical and practical aspects related to the possibility of improving the organization of service provision in the restaurant «U Karasya». The purpose of the study is to develop and substantiate practical recommendations of an organizational and economic nature, aimed at improving the organization of service provision in the restaurant «U Karasya». The paper examines the theoretical aspects of the organization of service provision in restaurants; the organizational and economic aspects of service provision were investigated using the example of the restaurant «U karasya»; proposals aimed at improving the organization of service provision in the restaurant «U Karasya» were made, and the economic justification of some of them was made
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject заклади ресторанного господарства en_US
dc.subject комплекс послуг ресторанів en_US
dc.subject організація обслуговування en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject restaurant establishments en_US
dc.subject complex of restaurant services en_US
dc.subject service organization en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.title Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «У карася») en_US
dc.title.alternative Improving the organization of services in restaurants» (on the basis of the restaurant «U karasya») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу