00 DSpace/Manakin Repository

Експертне оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства (на прикладі кафе «Верона»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Міхова, О.К.
dc.date.accessioned 2023-09-13T11:24:35Z
dc.date.available 2023-09-13T11:24:35Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Міхова О.К. Експертне оцiнювання якостi обслуговування при наданнi послуг ресторанного господарства (на прикладi кафе "Верона"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Олена Костянтинiвна Мiхова; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська. - ОНЕУ, 2023. - 60 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023MihovaO.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес надання ресторанних послуг. Предметом дослідження є якість обслуговування та надання послуг ресторанного господарства. Метою роботи є експертне оцінювання якості обслуговування споживачів та надання послуг ресторанного господарства. У роботі визначено значення ресторанного господарства як сегменту індустрії гостинності. Досліджено процес обслуговування та задоволення споживачів при наданні ресторанних послуг. Проведено комплексне експертне оцінювання якості надання ресторанних послуг. Запропоновано низку заходів щодо поліпшення якості обслуговування у кафе «Верона». en_US
dc.description.abstract The qualifying work consist an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of providing restaurant services. The subject of the research is the quality of service and provision of restaurant services. The purpose of the work is expert assessment of the quality of customer service and the provision of restaurant services. The study defines the significance of the restaurant industry as a segment of the hospitality industry. The process of service and customer satisfaction in the provision of restaurant services was studies. A comprehensive expert assessment of restaurant services was conducted. A number of measures are proposed to improve the quality of service at the «Verona» café.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject індустрія гостинності en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject експертна оцінка en_US
dc.subject якість послуг en_US
dc.subject споживач en_US
dc.subject hospitality industry en_US
dc.subject restaurant industry en_US
dc.subject expert evalution en_US
dc.subject quality of services en_US
dc.subject consumer en_US
dc.title Експертне оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства (на прикладі кафе «Верона») en_US
dc.title.alternative Expert assessment of the quality of service in the provision of restaurant services (using the example of café «Verona») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу