00 DSpace/Manakin Repository

Управління ціноутворенням на ресторанних підприємствах (на прикладі ресторану «Варадеро»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нижня, Р.Р.
dc.date.accessioned 2023-09-14T06:08:33Z
dc.date.available 2023-09-14T06:08:33Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Нижня Р.Р. Управлiння цiноутворенням на ресторанних пiдприємствах (на прикладi ресторану "Варадеро"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Регiна Русланiвна Нижня; наук. кер. Ольга Володимирiвна Шикiна. - ОНЕУ, 2023. - 68 c. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Nyzhnya.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес управління ціноутворенням на ресторанних підприємствах. Предметом дослідження є науково-практичні питання управління ціноутворенням на ресторанних підприємствах на прикладі ресторану «Варадеро». Метою роботи є розробка проекту оптимізації ціноутворення ресторану «Варадеро». У роботі було висвітлено поняття та особливості ціноутворення у ресторанних підприємствах, фактори, що впливають на ціни у ресторанних підприємствах, а також методи ціноутворення у ресторанних підприємствах. Досліджено організаційно-економічну характеристику ресторану «Варадеро», проведено аналіз цінової політики ресторану «Варадеро», а також конкурентне середовище ресторану. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження проекту оптимізації ціноутворення ресторану «Варадеро». Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів. en_US
dc.description.abstract sources. The object of the study is the process of pricing management at restaurant enterprises. The subject of the study is the scientific and practical issues of pricing management at restaurant enterprises using the example of the Варадеро restaurant. The purpose of the work is to develop a project to optimize the pricing of the Варадеро restaurant. The concept and peculiarities of pricing in restaurant enterprises, factors affecting prices in restaurant enterprises, as well as methods of pricing in restaurant enterprises were highlighted in the work. The organizational and economic characteristics of the restaurant "Варадеро" were studied, the price policy of the restaurant "Варадеро" was analyzed, as well as the competitive environment of the restaurant. Based on the results of the study, the feasibility of implementing the pricing optimization project of the "Варадеро" restaurant was formulated. The effectiveness was analyzed, taking into account the profit and costs of implementing the measures
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ціна en_US
dc.subject цінова політика en_US
dc.subject ціноутворення en_US
dc.subject методи ціноутворення en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject price en_US
dc.subject pricing policy en_US
dc.subject pricing en_US
dc.subject pricing methods en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.title Управління ціноутворенням на ресторанних підприємствах (на прикладі ресторану «Варадеро») en_US
dc.title.alternative Management of pricing at restaurant enterprises (on the example of the Варадеро restaurant) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу