Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес надання послуг харчування. Предметом дослідження є формування якості послуг харчування та обґрунтування пропозицій щодо їх удосконалення на прикладі студентського табору «Економіст». Метою роботи є проведення дослідження діяльності рекреаційних засобів розміщення, зокрема студентського табору «Економіст», та розробка рекомендацій щодо удосконалення організації послуг харчування.
У роботі проаналізовано загальні поняття та особливості організації рекреаційної діяльності. Обґрунтовано основні вимоги споживачів до якості надання послуг харчування у рекреаційних закладах розміщення. Встановлено проблеми, які необхідно вирішити з метою удосконалення роботи закладу харчування.
Розроблено пропозиції щодо удосконалення організації послуг харчування у студентському таборі «Економіст». За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів.
The qualifying work consist an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications.
The object of the research is the process of providing food services.
The subject of the research is the formation of the quality of food services and substantiation of proposals for their improvement based on the example of the Economist student camp.
The purpose of the work is to conduct a study of the activity of recreational accommodation facilities, in the Economist student camp, and to develop recommendations for improving the organization of services.
The study analyzes the general concepts and features of the organization f recreational activities. The main requirements of consumers for the quality of catering services in recreational accommodation facilities are substantiated. The problems that must be solved in order to improve the work of the catering establishment have been identified.
Proposals have been developed to improve the organization of food services in the Economist student camp. Their effectiveness is analyzed, taking into account the development of modern hotel technologies.