00 DSpace/Manakin Repository

Організаційно-економічні засади розвитку гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Веселка»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Волна, А.І.
dc.date.accessioned 2023-09-14T11:10:56Z
dc.date.available 2023-09-14T11:10:56Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Волна А.І. Органiзацiйно-економiчнi засади розвитку гастрономiчного туризму на прикладi туроператора "Веселка": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 242"Туризм" за освiтньою програмою"Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Алiна Iгорiвна Волна; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк. - ОНЕУ, 2023. - 84 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Volna.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес розвитку гастрономічного туризму на прикладі діяльності туроператора «Веселка». У роботі розглянуто сутність та різновиди гастрономічного туризму; вивчено світовий та вітчизняний досвід розвитку цього виду туризму; систематизовано відомості про особливості створення турів для гастрономічного туризму. В аналітичній частині розглянуто загальну характеристику діяльності туроператора «Веселка», зроблено аналіз асортименту турів, пропонованих ним; досліджено динаміку виробничо-економічної діяльності туроператора «Веселка»; виявлено конкурентну позицію даного туроператора серед інших туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму. Внесені пропозиції, спрямовані на розроблення нового гастро-туру та зроблено економічне обґрунтування його впровадження в діяльність туроператора «Веселка». en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of three sections. The object of the study is the process of development of gastronomic tourism based on the example of the activity of the tour operator «Veselka». The work examines the essence and types of gastronomic tourism; the world and domestic experience of the development of this type of tourism was studied; information on the peculiarities of creating tours for gastronomic tourism is systematized. In the analytical part, the general characteristics of the activity of the «Veselka» tour operator were considered, the range of tours offered by it was analyzed; the dynamics of the production and economic activity of the tour operator «Veselka» was investigated; the competitive position of this tour operator among other tourist enterprises in the gastronomic tourism market was revealed. Proposals aimed at the development of a new gastro-tour were made and the economic justification of its implementation in the activities of the tour operator «Veselka» was made
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject гастро-тури en_US
dc.subject різновиди гастрономічних турів en_US
dc.subject туроператори en_US
dc.subject страви національної кухні en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject gastro-tours en_US
dc.subject types of gastronomic tours en_US
dc.subject tour operators en_US
dc.subject dishes of national cuisine en_US
dc.title Організаційно-економічні засади розвитку гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Веселка») en_US
dc.title.alternative Organizational and economic principles of the gastronomic tourism development (on the example of the tour operator «Veselka») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу