DSpace Repository

Шляхи розвитку подієвого туризму в Одеському регіоні

Show simple item record

dc.contributor.author Дарануца, Д.О.
dc.date.accessioned 2023-09-15T07:21:35Z
dc.date.available 2023-09-15T07:21:35Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дарануца Д.О. Шляхи розвитку подiєвого туризму в Одеському регiонi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 242"Туризм" за освiтньою програмою"Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Дiана Олександрiвна Дарануца; наук. кер. Iрина Володимирiвна Давиденк . - ОНЕ , 2023. - 88 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Daranuca.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – процес розвитку подієвого туризму. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і практичних аспектів організації подієвого туризму в Одеському регіоні. Метою роботи є дослідження напрямів розвитку подієвого туризму в Одеському регіоні. У роботі проаналізовано загальні поняття та стратегічні аспекти розвитку подієвого туризму. Аналізується розвиток подієвого туризму в Одеському регіоні та закордонний досвід розвитку даного виду туризму. За результатами дослідження обґрунтована доцільність застосування стратегії модифікованого продукту для Гуморини та впровадження гастрономічного фестивалю в м. Одеса en_US
dc.description.abstract The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of event tourism development. The subject of the research is a set of theoretical and practical aspects of the organization of event tourism in the Odesa region. The aim is to study of directions for the development of event tourism in the Odesa region. The work analyzes general concepts and strategic aspects of the development of event tourism. The development of event tourism in the Odesa region and foreign experience in the development of this type of tourism are analyzed. Based on the results of the study, the feasibility of applying the strategy of the modified product for Humorina and the introduction of the gastronomic festival in the city of Odesa is substantiated.
dc.description.abstract The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of event tourism development. The subject of the research is a set of theoretical and practical aspects of the organization of event tourism in the Odesa region. The aim is to study of directions for the development of event tourism in the Odesa region. The work analyzes general concepts and strategic aspects of the development of event tourism. The development of event tourism in the Odesa region and foreign experience in the development of this type of tourism are analyzed. Based on the results of the study, the feasibility of applying the strategy of the modified product for Humorina and the introduction of the gastronomic festival in the city of Odesa is substantiated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject подія en_US
dc.subject подієвий туризм en_US
dc.subject туристична послуга en_US
dc.subject гастрономічний фестиваль en_US
dc.subject tourism en_US
dc.subject event en_US
dc.subject event tourism en_US
dc.subject tourist service en_US
dc.subject gastronomic festival en_US
dc.title Шляхи розвитку подієвого туризму в Одеському регіоні en_US
dc.title.alternative Ways of developing event tourism in the Odesa region en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account