dc.contributor.author |
Носова, Г.А. |
|
dc.date.accessioned |
2023-09-15T10:38:04Z |
|
dc.date.available |
2023-09-15T10:38:04Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Носова Г.А. Органiзацiя роботи готельної мережi у кризовий перiод (на прикладi готельного оператору "Maestro"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Ганна Андрiївна Носова; наук. кер. Ольга Володимирiвна Шикiна. - ОНЕУ, 2023. - 67 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2023Lysenko.pdf |
|
dc.description |
⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел.
Об’єкт дослідження – процес організації роботи готельної мережі у кризовий період. Предметом дослідження є науково-практичні питання удосконалення роботи готельної мережі у кризовий період на прикладі готельного оператору «Maestro».
Метою роботи є розробка шляхів удосконалення роботи готельної мережі «Maestro».
У роботі проаналізовано сутність та походження поняття готельна мережа, виявлена практика кризового менеджменту, що впливає на роботу готельних мереж у сучасний період. Аналізується надання послуг у готельній мережі «Maestro». Оцінюється ефективність впровадження пропонованих заходів щодо управління кризовою ситуацією готельної мережі «Maestro».
За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження ряду заходів. Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів |
en_US |
dc.description.abstract |
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources.
The object of the study is the process of organizing the work of the hotel network during the crisis period. The subject of the research is the scientific and practical issues of improving the operation of the hotel network in the crisis period, using the example of the hotel operator "Maestro".
The purpose of the work is to develop ways to improve the operation of the Maestro hotel chain.
The work analyzes the essence and origin of the concept of a hotel chain, reveals the practice of crisis management, which affects the operation of hotel chains in the modern period. The provision of services in the hotel chain "Maestro" is analyzed. The effectiveness of the implementation of the proposed measures to manage the crisis situation of the hotel chain "Maestro" is evaluated.
Based on the results of the study, the feasibility of implementing a number of measures was formulated. The effectiveness was analyzed, taking into account the profit and costs of implementing the measures |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
готельна мережа |
en_US |
dc.subject |
криза |
en_US |
dc.subject |
послуги |
en_US |
dc.subject |
готель |
en_US |
dc.subject |
удосконалення |
en_US |
dc.subject |
hotel network |
en_US |
dc.subject |
crisis |
en_US |
dc.subject |
services |
en_US |
dc.subject |
hotel |
en_US |
dc.subject |
improvement |
en_US |
dc.title |
Організація роботи готельної мережі у кризовий період (на прикладі готельного оператору «Maestro»). |
en_US |
dc.title.alternative |
Organization of the hotel network during the crisis period (on the example of the hotel operator "Maestro") |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |