DSpace Repository

Організація роботи готельної мережі у кризовий період (на прикладі готельного оператору «Maestro»).

Show simple item record

dc.contributor.author Носова, Г.А.
dc.date.accessioned 2023-09-15T10:38:04Z
dc.date.available 2023-09-15T10:38:04Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Носова Г.А. Органiзацiя роботи готельної мережi у кризовий перiод (на прикладi готельного оператору "Maestro"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Ганна Андрiївна Носова; наук. кер. Ольга Володимирiвна Шикiна. - ОНЕУ, 2023. - 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Lysenko.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес організації роботи готельної мережі у кризовий період. Предметом дослідження є науково-практичні питання удосконалення роботи готельної мережі у кризовий період на прикладі готельного оператору «Maestro». Метою роботи є розробка шляхів удосконалення роботи готельної мережі «Maestro». У роботі проаналізовано сутність та походження поняття готельна мережа, виявлена практика кризового менеджменту, що впливає на роботу готельних мереж у сучасний період. Аналізується надання послуг у готельній мережі «Maestro». Оцінюється ефективність впровадження пропонованих заходів щодо управління кризовою ситуацією готельної мережі «Maestro». За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження ряду заходів. Проаналізована ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of the study is the process of organizing the work of the hotel network during the crisis period. The subject of the research is the scientific and practical issues of improving the operation of the hotel network in the crisis period, using the example of the hotel operator "Maestro". The purpose of the work is to develop ways to improve the operation of the Maestro hotel chain. The work analyzes the essence and origin of the concept of a hotel chain, reveals the practice of crisis management, which affects the operation of hotel chains in the modern period. The provision of services in the hotel chain "Maestro" is analyzed. The effectiveness of the implementation of the proposed measures to manage the crisis situation of the hotel chain "Maestro" is evaluated. Based on the results of the study, the feasibility of implementing a number of measures was formulated. The effectiveness was analyzed, taking into account the profit and costs of implementing the measures
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готельна мережа en_US
dc.subject криза en_US
dc.subject послуги en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject удосконалення en_US
dc.subject hotel network en_US
dc.subject crisis en_US
dc.subject services en_US
dc.subject hotel en_US
dc.subject improvement en_US
dc.title Організація роботи готельної мережі у кризовий період (на прикладі готельного оператору «Maestro»). en_US
dc.title.alternative Organization of the hotel network during the crisis period (on the example of the hotel operator "Maestro") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account