00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи підвищення якості управління на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «The Lodge»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Яницька, А.М.
dc.date.accessioned 2023-09-18T06:40:39Z
dc.date.available 2023-09-18T06:40:39Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Яницька А.М. Шляхи пiдвищення якостi управлiння на пiдприємствах ресторанного бiзнесу (на прикладi кафе "THE LODGE"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Анастасiя Миколаївна Яницька; наук. кер. Ганна Костянтинiвна Бедрадiна. - ОНЕУ, 2023. - 64 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Yanycka.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Об'єктом дослідження – є процес підвищення якості управління на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження – є сукупність методичних та практичних питань щодо підвищення якості управління кафе «The Lodge».Метою дослідження є визначення шляхів підвищення якості управління та формування оптимальної програми заходів щодо підвищення якості управління на підприємствах ресторанного бізнесу. В першому розділі кваліфікаційної роботи надано теоретичні аспекти дослідження якості управління та досліджено особливості оцінювання якості управління на підприємствах ресторанного бізнесу . В другому розділі кваліфікаційної роботи наведено загальну характеристику кафе «The Lodge». Проаналізовано основні економічні показники діяльності закладу. Для діагностики рівня якості основних функцій управління кафе «The Lodge» використана методика аналізу якості управління на підприємстві, заснована на оцінюванні рівня виконання основних, базових функцій управління на підприємстві. У третьому розділі кваліфікаційної роботи визначено шляхи підвищення якості управління в кафе «The Lodge». Запропоновано: впровадження є- меню, надання послуг кейтерингу, розвиток технологій безвідходного виробництва, розробки QR-кодів у меню та системи KPI. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of references and appendices. The object of research is the process of improving the quality of management at restaurant business enterprises. The subject of the study is a set of methodological and practical issues related to improving the quality of management of the cafe "The Lodge". The purpose of the study is to identify ways to improve the quality of management and form an optimal program of measures to improve the quality of management at restaurant business enterprises. The first section of the qualification work provides theoretical aspects of the study of management quality and examines the features of assessing the quality of management in the restaurant business. The second section of the qualification work provides a general description of the cafe "The Lodge". The main economic indicators of the institution are analyzed. To diagnose the level of quality of the main management functions of the cafe "The Lodge", the methodology for analyzing the quality of management at the enterprise, based on assessing the level of performance of the main, basic management functions at the enterprise, was used. The third section of the qualification work identifies ways to improve the quality of management in the cafe "The Lodge". The following are proposed: introduction of an e-menu, provision of catering services, development of waste-free production technologies, development of QR codes in the menu and KPI system.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject управління en_US
dc.subject функції управління en_US
dc.subject підприємство ресторанного бізнесу en_US
dc.subject оцінювання якості управління en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject management en_US
dc.subject management functions en_US
dc.subject restaurant business enterprise en_US
dc.subject management quality assessment en_US
dc.title Шляхи підвищення якості управління на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «The Lodge») en_US
dc.title.alternative Ways to improve the quality of management at restaurant business enterprises (on the example of The Lodge cafe) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу