00 DSpace/Manakin Repository

Стан функціонування та перспективи розвитку ТНК галузі харчової промисловості в Україні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Марініна, І.М.
dc.date.accessioned 2024-02-12T09:10:26Z
dc.date.available 2024-02-12T09:10:26Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Марініна І.М. Стан функцiонування та перспективи розвитку ТНК галузi харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Iрина Миколаївна Марiнiна; наук. кер. Микола Артемович Заєць. - ОНЕУ, 2023. - 90 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/24Marinina.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є діяльність ТНК харчової промисловості в Україні. У роботі розглядаються теоретичні аспекти функціонування ТНК, визначено поняття та особливості функціонування ТНК; досліджено позитивні та негативні чинники функціонування ТНК в економіці країн що розвиваються; визначено сучасні тенденції розвитку ТНК харчової промисловості. Проведено аналіз галузевої структури харчової промисловості України та її впливу на організацію діяльності ТНК; здійснено аналіз діяльності ТНК харчової промисловості в Україні; узагальнено чинники, що впливають на діяльність та розвиток ТНК харчової промисловості в Україні. Запропоновано заходи зі стимулювання діяльності ТНК харчової промисловості під час війни в Україні та визначено заходи з повоєнної підтримки та залучення іноземного капіталу ТНК для розвитку харчової промисловості України. en_US
dc.description.abstract The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the activity of TNCs in the food industry in Ukraine. The paper examines the theoretical aspects of the functioning of TNCs, defines the concepts and features of the functioning of TNCs; the positive and negative factors of the functioning of TNCs in the economy of developing countries were investigated; modern trends in the development of TNCs in the food industry are determined. An analysis of the sectoral structure of the food industry of Ukraine and its influence on the organization of TNC activities was carried out; an analysis of the activity of TNCs in the food industry in Ukraine was carried out; the factors influencing the activity and development of TNCs in the food industry in Ukraine are summarized. Measures to stimulate the activities of TNCs in the food industry during the war in Ukraine are proposed, and measures for post-war support and attraction of foreign capital to TNCs for the development of the food industry of Ukraine are defined.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject транснаціональна корпорація en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject глобалізація en_US
dc.subject прямі іноземні інвестиції en_US
dc.subject transnational corporation en_US
dc.subject food industry en_US
dc.subject globalization en_US
dc.subject direct foreign investment en_US
dc.title Стан функціонування та перспективи розвитку ТНК галузі харчової промисловості в Україні en_US
dc.title.alternative State of operation and development prospects of TNCs in the food industry in Ukraine en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу