00 DSpace/Manakin Repository

Проблеми та перспективи удосконалення діяльності ТНК харчової промисловості в Україні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гінда, В.О.
dc.date.accessioned 2024-02-19T09:18:41Z
dc.date.available 2024-02-19T09:18:41Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Гінда В.О. Проблеми та перспективи удосконалення дiяльностi ТНК харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Валерiя Олександрiвна Гiнда ; наук. кер. Iнна Олегiвна Уханова. - ОНЕУ , 2023. - 107 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/24Hinda.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є ТНК харчової промисловості, що ведуть свою діяльність в Україні. У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження діяльності ТНК, узагальнено чинники створення та функціонування ТНК харчової промисловості, розглянуто методичні підходи аналізу діяльності ТНК харчової промисловості. Здійснено аналіз передумов створення та діяльності ТНК харчової промисловості в Україні, чинників впливу ТНК харчової промисловості на економічний розвиток України та основних показників діяльності ТНК харчової промисловості в Україні. Охарактеризовано стан та проблеми діяльності ТНК харчової промисловості на вітчизняному ринку в умовах війни, визначено перспективи розвитку транснаціональних корпорацій у харчовій промисловості в Україні у післявоєнний період та запропоновано заходи із залучення та створення транснаціональних корпорацій харчової промисловості у поствоєнний період. en_US
dc.description.abstract The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is TNCs of the food industry operating in Ukraine. The work examines the theoretical aspects of the research of TNC activities, summarizes the factors of creation and functioning of TNCs in the food industry, and considers methodological approaches to the analysis of the activities of TNCs in the food industry. The work analyzed the prerequisites for the creation and activity of TNCs of the food industry in Ukraine, the factors of influence of TNCs of the food industry on the economic development of Ukraine, and the main indicators of the activities of TNCs of the food industry in Ukraine. The work also characterized the state and problems of the activity of TNCs in the food industry in the domestic market during the war, determined the prospects for the development of transnational corporations in the food industry in Ukraine in the post-war period, and proposed measures to attract and create transnational corporations in the food industry in the post-war period.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ТНК en_US
dc.subject транснаціональні корпорації en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject корпорація en_US
dc.subject ТНК харчової промисловості en_US
dc.subject TNC en_US
dc.subject transnational corporations en_US
dc.subject food industry en_US
dc.subject corporation en_US
dc.subject TNC of the food industry en_US
dc.title Проблеми та перспективи удосконалення діяльності ТНК харчової промисловості в Україні en_US
dc.title.alternative Problems and prospects for improving the activities of TNCs in the food industry in Ukraine en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу