00 DSpace/Manakin Repository

Управління витратами підприємства громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Божко, В.В.
dc.date.accessioned 2024-06-07T10:25:08Z
dc.date.available 2024-06-07T10:25:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Божко В.В. Управлiння витратами пiдприємства громадського харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Валерiївна Божко; наук. кер. Руслан Михайлович Волчек . - ОНЕУ, 2024. - 60 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Bozhko.pdf
dc.description.abstract У роботі розглянуто сутність витрат підприємства, їх класифікація та фактори впливу. Проаналізовано переваги та недоліки основних методів вивчення та оптимізації витрат сучасного підприємства. Аналіз галузі громадського харчування в Україні дав можливість виділити основні проблеми та перспективи ресторанного бізнесу. Проаналізовано ресторан «Nori sushi», визначено основні фінансові показники його. Проведено аналіз динаміки та структури витрат ресторану. Були запропоновані наступні заходи: підписати договір з «Метро» на поставку свіжої червоної риби, скористатися послугами блогерів для безкоштовної реклами заходу та збільшити обсяги продажів за допомогою підвищення кваліфікації персоналу. Розрахунок показників ефективності реалізації даних заходів свідчить, що вони є економічно привабливими та доцільними en_US
dc.description.abstract The study examines the nature of enterprise costs, their classification, and influencing factors. It analyzes the advantages and disadvantages of the main methods for studying and optimizing costs in modern enterprises. An analysis of the public catering industry in Ukraine has highlighted the main problems and prospects of the restaurant business. The restaurant "Nori Sushi" was analyzed, and its key financial indicators were determined. The dynamics and structure of the restaurant's expenses were examined. The following measures were proposed: signing a contract with "Metro" for the supply of fresh red fish, utilizing bloggers for free event advertising, and increasing sales volumes by improving staff qualifications. The calculation of the efficiency indicators of these measures indicates that they are economically attractive and feasible.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject управління витратами en_US
dc.subject оптимізація en_US
dc.subject галузь громадського харчування en_US
dc.subject структура витрат en_US
dc.subject costs en_US
dc.subject cost management en_US
dc.subject optimization en_US
dc.subject public catering industry en_US
dc.subject cost structure en_US
dc.title Управління витратами підприємства громадського харчування en_US
dc.title.alternative Cost management of catering enterprises en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу