DSpace Repository

Підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг

Show simple item record

dc.contributor.author Кримська, Г.В.
dc.date.accessioned 2024-06-19T05:58:57Z
dc.date.available 2024-06-19T05:58:57Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Кримська Г.В. Пiдвищення ефективностi функцiонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанний бiзнес " за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Ганна Владиславiвна Кримська; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2024. - 76 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Krymska.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес підвищення ефективності функціонування підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є теоретичні та практичні складові підвищення ефективності діяльності ресторану «Катран». Мета кваліфікаційної роботи – розробка напряму підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг. У роботі визначено напрями розвитку послуг ресторанного господарства в Україні; проаналізовано сучасні інноваційні технології в закладах ресторанного господарства. У роботі аналізується стан господарської діяльності підприємства ресторанного господарства «Катран». Пропонуються заходи щодо підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингу. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективність. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of sources used. The object of the study is the process of increasing the efficiency of the restaurant business. The subject of the study is the theoretical and practical components of increasing the efficiency of the Katran restaurant. The purpose of the qualification work is to develop a direction to increase the efficiency of the restaurant business by introducing catering services. The work defines directions for the development of restaurant services in Ukraine; modern innovative technologies in restaurants are analyzed. The paper analyzes the state of economic activity of the restaurant enterprise «Katran». Measures are proposed to increase the efficiency of the operation of the restaurant establishment through the introduction of catering. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject заклад ресторанного господарства en_US
dc.subject інноваційні технології en_US
dc.subject кейтеринг en_US
dc.subject SWOT-аналіз en_US
dc.subject обладнання en_US
dc.subject розрахунок витрат en_US
dc.subject розробка меню en_US
dc.subject restaurant establishment en_US
dc.subject innovative technologies en_US
dc.subject catering en_US
dc.subject SWOT analysis en_US
dc.subject equipment en_US
dc.subject cost calculation en_US
dc.subject menu development en_US
dc.title Підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг en_US
dc.title.alternative Increasing the efficiency of the operation of a restaurant establishment through the introduction of catering services en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account