dc.contributor.author |
Кримська, Г.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-19T05:58:57Z |
|
dc.date.available |
2024-06-19T05:58:57Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Кримська Г.В. Пiдвищення ефективностi функцiонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанний бiзнес " за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Ганна Владиславiвна Кримська; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2024. - 76 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/2024Krymska.pdf |
|
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел.
Об’єкт дослідження – процес підвищення ефективності функціонування підприємства ресторанного господарства.
Предметом дослідження є теоретичні та практичні складові підвищення ефективності діяльності ресторану «Катран».
Мета кваліфікаційної роботи – розробка напряму підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг.
У роботі визначено напрями розвитку послуг ресторанного господарства в Україні; проаналізовано сучасні інноваційні технології в закладах ресторанного господарства. У роботі аналізується стан господарської діяльності підприємства ресторанного господарства «Катран». Пропонуються заходи щодо підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингу.
За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективність. |
en_US |
dc.description.abstract |
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of sources used.
The object of the study is the process of increasing the efficiency of the restaurant business.
The subject of the study is the theoretical and practical components of increasing the efficiency of the Katran restaurant.
The purpose of the qualification work is to develop a direction to increase the efficiency of the restaurant business by introducing catering services.
The work defines directions for the development of restaurant services in Ukraine; modern innovative technologies in restaurants are analyzed. The paper analyzes the state of economic activity of the restaurant enterprise «Katran». Measures are proposed to increase the efficiency of the operation of the restaurant establishment through the introduction of catering.
Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
заклад ресторанного господарства |
en_US |
dc.subject |
інноваційні технології |
en_US |
dc.subject |
кейтеринг |
en_US |
dc.subject |
SWOT-аналіз |
en_US |
dc.subject |
обладнання |
en_US |
dc.subject |
розрахунок витрат |
en_US |
dc.subject |
розробка меню |
en_US |
dc.subject |
restaurant establishment |
en_US |
dc.subject |
innovative technologies |
en_US |
dc.subject |
catering |
en_US |
dc.subject |
SWOT analysis |
en_US |
dc.subject |
equipment |
en_US |
dc.subject |
cost calculation |
en_US |
dc.subject |
menu development |
en_US |
dc.title |
Підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг |
en_US |
dc.title.alternative |
Increasing the efficiency of the operation of a restaurant establishment through the introduction of catering services |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |