DSpace Repository

Дослідження економічної доцільності створення підприємства ресторанного бізнесу

Show simple item record

dc.contributor.author Медведєва, А.К.
dc.date.accessioned 2024-06-19T06:15:26Z
dc.date.available 2024-06-19T06:15:26Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Медведєва А.К. Дослiдження економiчної доцiльностi створення пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Анастасiя Костянтинiвна Медведєва; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська. - ОНЕУ, 2024. - 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Medvedyeva.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатку. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності створення ресторану грузинської кухні. Предмет дослідження – етапи розробки проєкту створення ресторану грузинської кухні. Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретичних, методичних та практичних засад створення підприємства ресторанного бізнесу та дослідження його економічної доцільності. У роботі досліджено законодавче і нормативне регулювання у сфері ресторанного бізнесу в Україні. Визначено сучасні тенденції в розвитку ресторанного бізнесу як складової частини економіки вражень. Розроблено концепцію створення ресторану грузинської кухні. Проведено розрахунки економічної ефективності проєкту створення ресторану грузинської кухні. Розроблено пропозиції щодо ефективності управління підприємства ресторанного бізнесу en_US
dc.description.abstract The qualifying work consist an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications, addition. The object of the research is the process of justifying the feasibility of creating a restaurant of Georgian cuisine. The subject of the research is the stages of development of the project of creating a restaurant of Georgian cuisine. The purpose of the qualification work is to determine the theoretical, methodical and practical foundations of creating a restaurant business enterprise and to study its economic feasibility. The study examines legislative and normative regulation in the field of restaurant business in Ukraine. Modern trends in the development of the restaurant business as a component of the economy of impressions have been determined. The concept of creating a restaurant of Georgian cuisine has been developed. Calculations of the economic efficiency of the project of creating a restaurant of Georgian cuisine were carried out. Proposals have been developed regarding the management efficiency of the restaurant business enterprise.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject економіка вражень en_US
dc.subject споживач en_US
dc.subject інвестиції en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject economy of impressions en_US
dc.subject consumer en_US
dc.subject investment en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.title Дослідження економічної доцільності створення підприємства ресторанного бізнесу en_US
dc.title.alternative Study of the economic feasibility of creating a restaurant business enterprise en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account