DSpace Repository

Шляхи підвищення якості послуг в готелі «Дерібас»

Show simple item record

dc.contributor.author Таборовська, О.О.
dc.date.accessioned 2024-06-19T07:06:44Z
dc.date.available 2024-06-19T07:06:44Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Таборовська О.О. Шляхи пiдвищення якостi послуг в готелi "Дерiбас": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Ольга Олександрiвна Таборовська; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов. - ОНЕУ, 2024. - 62 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Taborovska.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел. Об'єктом дослідження є процеси та технології підвищення якості послуг в сфері готельного господарства. Предметом дослідження є теоретичні та методологічні засади щодо удосконалення якості послуг на підприємствах сфери гостинності. Мета дослідження полягає в розробці заходів щодо удосконалення якості послуг на підприємствах сфери готельного господарства, що сприяють підвищенню лояльності споживачів та забезпечує ефективність та прибутковість готельного бізнесу. У роботі проаналізовано поняття та сутність якості готельних послуг. Аналізується стан господарської діяльності та організаційної структури готелю «Дерібас»; проведено оцінювання рівнів якості послуг готелю та запропоновано заходи щодо підвищення якості сервісу в номерному фонді готелю. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions and a list of used sources. The object of research is the processes and technologies of improving the quality of services in the hotel industry. The subject of the study is the theoretical and methodological principles of improving the quality of services at hospitality enterprises. The purpose of the study is to develop measures to improve the quality of services at enterprises in the hotel industry, which contribute to increasing consumer loyalty and ensure the efficiency and profitability of the hotel business. The work analyzes the concept and essence of the quality of hotel services. The state of economic activity and organizational structure of the Deribas hotel is analyzed; an assessment of the hotel's service quality levels was carried out and measures to improve the quality of service in the hotel's room stock were proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject якість готельних послуг en_US
dc.subject господарська діяльність en_US
dc.subject менеджмент якості en_US
dc.subject сервісні технології en_US
dc.subject готельне господарство en_US
dc.subject quality of hotel services en_US
dc.subject economic activity en_US
dc.subject quality management en_US
dc.subject service technologies en_US
dc.subject hotel management en_US
dc.title Шляхи підвищення якості послуг в готелі «Дерібас» en_US
dc.title.alternative Ways to improve the quality of services at the Deribas Hotel en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account