Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Таборовська, О.О. | |
dc.date.accessioned | 2024-06-19T07:06:44Z | |
dc.date.available | 2024-06-19T07:06:44Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Таборовська О.О. Шляхи пiдвищення якостi послуг в готелi "Дерiбас": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Ольга Олександрiвна Таборовська; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов. - ОНЕУ, 2024. - 62 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2024Taborovska.pdf | |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел. Об'єктом дослідження є процеси та технології підвищення якості послуг в сфері готельного господарства. Предметом дослідження є теоретичні та методологічні засади щодо удосконалення якості послуг на підприємствах сфери гостинності. Мета дослідження полягає в розробці заходів щодо удосконалення якості послуг на підприємствах сфери готельного господарства, що сприяють підвищенню лояльності споживачів та забезпечує ефективність та прибутковість готельного бізнесу. У роботі проаналізовано поняття та сутність якості готельних послуг. Аналізується стан господарської діяльності та організаційної структури готелю «Дерібас»; проведено оцінювання рівнів якості послуг готелю та запропоновано заходи щодо підвищення якості сервісу в номерному фонді готелю. | en_US |
dc.description.abstract | The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions and a list of used sources. The object of research is the processes and technologies of improving the quality of services in the hotel industry. The subject of the study is the theoretical and methodological principles of improving the quality of services at hospitality enterprises. The purpose of the study is to develop measures to improve the quality of services at enterprises in the hotel industry, which contribute to increasing consumer loyalty and ensure the efficiency and profitability of the hotel business. The work analyzes the concept and essence of the quality of hotel services. The state of economic activity and organizational structure of the Deribas hotel is analyzed; an assessment of the hotel's service quality levels was carried out and measures to improve the quality of service in the hotel's room stock were proposed. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | якість готельних послуг | en_US |
dc.subject | господарська діяльність | en_US |
dc.subject | менеджмент якості | en_US |
dc.subject | сервісні технології | en_US |
dc.subject | готельне господарство | en_US |
dc.subject | quality of hotel services | en_US |
dc.subject | economic activity | en_US |
dc.subject | quality management | en_US |
dc.subject | service technologies | en_US |
dc.subject | hotel management | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення якості послуг в готелі «Дерібас» | en_US |
dc.title.alternative | Ways to improve the quality of services at the Deribas Hotel | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |