DSpace Repository

Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна»)

Show simple item record

dc.contributor.author Цибульська, О.А.
dc.date.accessioned 2024-06-19T10:34:13Z
dc.date.available 2024-06-19T10:34:13Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Цибульська О.А. Удосконалення маркетингової дiяльностi на пiдприємствах ресторанного господарства (на прикладi ТОВ "Україна"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Олена Анатолiївна Цибульська ; наук. кер. Вiктор Григорович Герасименко. - ОНЕУ, 2024. - 64 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Tsybulska.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єктом дослідження є ресторан «Україна». Предметом дослідження є цільова аудиторія, попит на послуги, конкурентоспроможність, виробнича і фінансова діяльність, маркетингові стратегії та якість надання послуг ресторану. Метою написання дипломної роботи є удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства. У даній роботі бакалавра розглядаються пропозиції щодо удосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанної індустрії в сучасних умовах. У роботі проаналізовано теоретичні засади дослідження маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу, проаналізовано основні показники господарської та фінансової діяльності досліджуваного підприємства – ресторану «Україна», обґрунтовано рекомендації з покращення маркетингової діяльності закладу з використанням сучасних інформаційних систем. en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of used sources and appendices. The object of the research is the restaurant "Ukraine". The subject of the study is the target audience, demand for services, competitiveness, production and financial activity, marketing strategies and the quality of restaurant services. The purpose of writing a diploma thesis is to improve marketing activities at enterprises of the restaurant industry. This bachelor's thesis examines proposals for improving the marketing activities of a restaurant industry enterprise in modern conditions. The paper analyzes the theoretical foundations of the research of the marketing activity of the restaurant business enterprise, analyzes the main economic and financial indicators of the researched enterprise - restaurant "Ukraine", substantiates recommendations for improving the marketing activity of the establishment using modern information systems
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject реклама en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject інновації en_US
dc.subject інформаційні системи en_US
dc.title Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна») en_US
dc.title.alternative Improvement of marketing activities at restaurant enterprises (on the example of LLC "Ukraine") en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account