00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту відкриття кофейні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Єпур, О.О.
dc.date.accessioned 2024-06-26T06:23:33Z
dc.date.available 2024-06-26T06:23:33Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Єпур О.О. Економiчне обгрунтування проєкту вiдкриття кофейнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Олександрович Єпур; наук. ред. Анатолiй Iванович Ковальов. - ОНЕУ, 2024. - 87 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Yepur.pdf
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері кофейного бізнес: розглянуто ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері громадського харчування; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного закладу. Проаналізовано конкурентне середовище кофейного сегменту Приморського району, м. Одеси та визначені внутрішні переваги кофейні, що досліджується. Запропоновано проєкт створення кофейні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації кавової та кондитерської продукції. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical foundations of starting a business in the coffee industry: the idea of starting one’s own business is considered; the regulatory framework for entrepreneurial activities in the field of public catering in Ukraine is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. The competitive environment of the coffee segment in the Primorsky district of Odessa and the internal advantages of the coffee shop are analysed and were determined. A project for the creation of a coffee shop is proposed. The initial capital for the project implementation is formed, current expenses are calculated, and the profit from the sale of coffee and confectionery products is forecasted. An economic justification of the feasibility of implementing the project is provided, possible risks of project implementation are characterized, and ways to minimize them are outlined.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject кофейня en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject заклад en_US
dc.subject бізнес en_US
dc.subject продукція en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject coffee shop en_US
dc.subject project en_US
dc.subject establishment en_US
dc.subject business en_US
dc.subject production en_US
dc.subject profit en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject feasibility en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту відкриття кофейні en_US
dc.title.alternative Economic substantiation of the project of creating the coffee shop en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу