00 DSpace/Manakin Repository

Стратегічне управління маркетингом для підвищення ефективності підприємства з виробництва соків і виноматеріалів (на прикладі ТОВ «Саратський завод продтоварів»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дерев’янко, І.В.
dc.date.accessioned 2024-07-29T08:25:16Z
dc.date.available 2024-07-29T08:25:16Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дерев’янко І.В. Стратегiчне управлiння маркетингом для пiдвищення ефективностi пiдприємства з виробництва сокiв i виноматерiалiв (на прикладi ТОВ "Саратський завод продтоварiв") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг та мiжнародна логiстика" / Iрина Володимирiвна Дерев'янко ; наук. кер. Марiя Анатолiївна Саєнсус . - ОНЕУ , 2024. - 98 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Derevyanko.pdf
dc.description.abstract Предметом дослідження є: процес формування маркетингового плану ТОВ «Саратський завод продтоварів» . Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є конкурентне середовище ТОВ «Саратський завод продтоварів». Наукова новизна. У кваліфікаційної роботі одержали подальший розвиток теоретичні засади формування маркетингового планування організацій, запропоновано авторську інтерпретацію економіко-математичної моделі для вибору плану досліджуваного підприємства. Практичне значення отриманих результатів. Результати, що були отримані в ході виконання кваліфікаційної роботи, можуть бути використані ТОВ «Саратський завод продтоварів» для вдосконалення власної маркетингового планування. en_US
dc.description.abstract The subject of the study is: the process of forming a marketing plan of LLC "Saratsky Zavod Grodtovarov" . The object of the research of the qualification work is the competitive environment of LLC "Saratskyi zavod prodtovariv". Scientific novelty. In the qualification work, the theoretical foundations of the formation of marketing planning of organizations were further developed, the author's interpretation of the economic-mathematical model for choosing the plan of the researched enterprise was proposed. Practical significance of the obtained results. The results obtained in the course of the qualification work can be used by Saratsky Food Factory LLC to improve its own marketing planning.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject маркетинговий план en_US
dc.subject конкурентне середовище en_US
dc.subject стратегічне управління en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject підвищення ефективності en_US
dc.subject marketing plan en_US
dc.subject competitive environment en_US
dc.subject strategic management en_US
dc.subject marketing en_US
dc.subject increasing efficiency en_US
dc.title Стратегічне управління маркетингом для підвищення ефективності підприємства з виробництва соків і виноматеріалів (на прикладі ТОВ «Саратський завод продтоварів») en_US
dc.title.alternative Strategic management of marketing to increase the efficiency of an enterprise for the production of juices and wine materials (on the example of LLC "Saratsky Food Factory") en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу