Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коломицева, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2015-06-15T12:21:01Z | |
dc.date.available | 2015-06-15T12:21:01Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Коломицева О. В. Проблемно-орієнтоване проектне управління на продовольчих підприємствах / О. В. Коломицева // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 103-107. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3134 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто концептуальні основи формування та впровадження системи активного проблемно-орієнтованого проектного управління на підприємствах продовольчого комплексу регіону. Наведено та охарактеризовано структуру системи активного проблемно-орієнтованого проектного управління в продовольчій сфері. Виділено основні контури програми активного інноваційно-інвестиційного оновлення і підвищення конкурентоспроможності продовольчого сектора. In the article conceptual bases of forming and introduction of the system of the active problem-oriented project management are considered in the food complex of region. The structure of the system of the active problem-oriented project management is resulted and described in an agri-food sphere. The basic contours of the program of active innovative investment update and increasing of competitiveness of agri-food sector are selected. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | ru_RU |
dc.title | Проблемно-орієнтоване проектне управління на продовольчих підприємствах | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |