dc.contributor.author |
Криворак, А.Д. |
|
dc.contributor.author |
Сорока, Л.М. |
|
dc.date.accessioned |
2015-06-15T12:57:07Z |
|
dc.date.available |
2015-06-15T12:57:07Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Криворак А. Д. Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств / А. Д. Криворак, Л. М. Сорока // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 116-120. |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто актуальні питання, які пов’язані з забезпеченням підприємств молокопереробної галузі сировинними ресурсами. Особливу увагу приділено якості молока, що поступає на переробні підприємства. Авторами обґрунтовано вплив якості сировини на конкурентоспроможність підприємства.
This article examines essential questions related to software companies’ dairy industry resources. The great attention is presented to the quality of milk, which comes to processing plants. Reasonably influence of the quality of resources on the competitiveness of enterprises is grounded by the authors. |
ru_RU |
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
ru_RU |
dc.title |
Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств |
ru_RU |
dc.type |
Article |
ru_RU |