00 DSpace/Manakin Repository

Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Криворак, А.Д.
dc.contributor.author Сорока, Л.М.
dc.date.accessioned 2015-06-15T12:57:07Z
dc.date.available 2015-06-15T12:57:07Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Криворак А. Д. Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств / А. Д. Криворак, Л. М. Сорока // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). – С. 116-120. ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3135
dc.description.abstract Розглянуто актуальні питання, які пов’язані з забезпеченням підприємств молокопереробної галузі сировинними ресурсами. Особливу увагу приділено якості молока, що поступає на переробні підприємства. Авторами обґрунтовано вплив якості сировини на конкурентоспроможність підприємства. This article examines essential questions related to software companies’ dairy industry resources. The great attention is presented to the quality of milk, which comes to processing plants. Reasonably influence of the quality of resources on the competitiveness of enterprises is grounded by the authors. ru_RU
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Одеський національний економічний університет ru_RU
dc.title Якісна сировина як фактор підвищення конкурентоспроможності переробних підприємств ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу