00 DSpace/Manakin Repository

Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Яцковий, Д.В.
dc.contributor.author Яцковой, Д.В.
dc.contributor.author Yatskovoy, D.
dc.date.accessioned 2015-08-27T11:40:51Z
dc.date.available 2015-08-27T11:40:51Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Яцковий Д. В. Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства / Д. В. Яцковий // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 4 (51). – С. 183-188. ru_RU
dc.identifier.issn 2313-4569
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3382
dc.description http://vsed.oneu.edu.ua ru_RU
dc.description.abstract У статті розкрито методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах розвитку господарської діяльності. Вивчено проблеми оцінки конкурентоспроможності на мікрорівні. Розглянуто питання формування конкурентоспроможності суб’єктів господарювання, проаналізовано різні методи оцінки конкурентоспроможності підприємств, визначено сфери їх застосування, виявлено переваги та недоліки. Запропоновано власний підхід до експрес-оцінки конкурентоспроможності харчових підприємств. The article disclosed methods for assessing the level of competitiveness in the current conditions of economic activity. The problem of assessing the competitiveness at the micro level is studied. The questions of the competitiveness of economic entities are researched, analyzes different methods of assessing the competitiveness of enterprises are analyzed, their scope, are advantages and disadvantages are defined. An authorial approach to rapid assessment of the competitiveness of food enterprises is proposed. ru_RU
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Одеський національний економічний університет ru_RU
dc.title Сучасні методики оцінки конкурентоспроможності підприємства ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу