dc.contributor.author |
Заїнчковський, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2015-09-15T08:10:27Z |
|
dc.date.available |
2015-09-15T08:10:27Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.citation |
Заїнчковський А. О. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України / А. О. Заїнчковський // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 3 (54). – С. 109-114. |
ru_RU |
dc.identifier.issn |
2313-4569 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3577 |
|
dc.description |
http://vsed.oneu.edu.ua |
ru_RU |
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерської галузі України. Наведено загальну характеристику основних суб’єктів – підприємств-лідерів, ТОП-100 кондитерсь- ких компаній, виробництво основних видів продукції, обсягів експорту та імпорту кондитерських виробів, а також визначено передумови розвитку.
The modern condition and trends of the confectionery industry market development in Ukraine are analyzed in the article. The general characteristics of the main actors – businesses leaders, top 100 confectionery companies, production of basic products, exports and imports of confectionery are presented, preconditions of the development are also determined. |
ru_RU |
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
ru_RU |
dc.title |
Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України |
ru_RU |
dc.type |
Article |
ru_RU |