Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Заїнчковський, А.О. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-15T08:10:27Z | |
dc.date.available | 2015-09-15T08:10:27Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Заїнчковський А. О. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України / А. О. Заїнчковський // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 3 (54). – С. 109-114. | ru_RU |
dc.identifier.issn | 2313-4569 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3577 | |
dc.description | http://vsed.oneu.edu.ua | ru_RU |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерської галузі України. Наведено загальну характеристику основних суб’єктів – підприємств-лідерів, ТОП-100 кондитерсь- ких компаній, виробництво основних видів продукції, обсягів експорту та імпорту кондитерських виробів, а також визначено передумови розвитку. The modern condition and trends of the confectionery industry market development in Ukraine are analyzed in the article. The general characteristics of the main actors – businesses leaders, top 100 confectionery companies, production of basic products, exports and imports of confectionery are presented, preconditions of the development are also determined. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | ru_RU |
dc.title | Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |