DSpace Repository

Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні

Show simple item record

dc.contributor.author Галасюк, С.С.
dc.contributor.author Галасюк, С.С.
dc.contributor.author Galasyuk, S.
dc.date.accessioned 2017-05-15T07:43:40Z
dc.date.available 2017-05-15T07:43:40Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Галасюк С. С. Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні / С. С. Галасюк // Перспективи розвитку галузей економіки з урахуванням сучасних євро інтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (21-22.04.2017 р.). – Дніпро: Перспектива, 2017. – С. 57-60. ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5775
dc.description.abstract Розглянуто поділ концептуальних ресторанів на два види – тематичні та етнічні (ресторани національної кухні). Виявлено специфіку діяльності етнічних ресторанів. Встановлено, що в Одеському регіоні частка етнічних ресторанів складає 17% від їх загальної кількості. Проаналізовано структуру ресторанів з національною кухнею. Зроблено висновок, що лідерами серед етнічних ресторанів є італійські, японські на українські заклади. Підкреслено значення етнічних ресторанів для розвитку туризму. ru_RU
dc.description.abstract Рассмотрено деление концептуальных ресторанов на два вида – тематические и этнические (рестораны национальной кухни). Выявлена специфика этнических ресторанов. Установлено, что в Одесском регионе доля этнических ресторанов составляет 17% от их общего количества. Проанализирована структура ресторанов с национальной кухней. Сделан вывод, что лидерами среди этнических ресторанов являются итальянские, японские и украинские заведения. Подчеркнуто значение этнических ресторанов для развития туризма.
dc.description.abstract Division of conceptual restaurants into two groups – thematic and ethnic is considered (restaurants of the ethnic cuisine). Specifics of ethnic restaurants are revealed. It is established that in the Odessa region the share of ethnic restaurants makes 17% of their total. The structure of restaurants with the ethnic cuisine is analysed. The conclusion is drawn that leaders among ethnic restaurants are the Italian, Japanese and Ukrainian enterprises. Value of ethnic restaurants for tourism development is emphasized.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Перспектива ru_RU
dc.subject етнічний ресторан ru_RU
dc.subject ресторан національної кухні ru_RU
dc.subject концептуальний ресторан ru_RU
dc.subject тематичний ресторан ru_RU
dc.subject заклади ресторанного господарства ru_RU
dc.subject этнический ресторан ru_RU
dc.subject ресторан национальной кухни ru_RU
dc.subject концептуальный ресторан ru_RU
dc.subject тематический ресторан ru_RU
dc.subject заведения ресторанного хозяйства ru_RU
dc.subject ethnic restaurant ru_RU
dc.subject restaurant of the ethnic cuisine ru_RU
dc.subject conceptual restaurant ru_RU
dc.subject thematic restaurant ru_RU
dc.subject enterprises of restaurant economy ru_RU
dc.title Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні ru_RU
dc.title.alternative Особенности развития этнических ресторанов в Одесском регионе ru_RU
dc.title.alternative Features of ethnic restaurants development in the Odessa region ru_RU
dc.type Conference Abstract ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account