00 DSpace/Manakin Repository
Удосконалення асортиментної політики у підприємстві ресторанного господарства
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
1. Дипломні роботи (бакалавр)
→
Центр заочної та вечірньої форм навчання*
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення асортиментної політики у підприємстві ресторанного господарства
Якушева, В.О.
URI:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9373
Дата:
2019
Короткий опис(реферат):
Мета роботи - вивчення поняття асортименту і визначення факторів, що впливають на його формування.
The purpose of the work is to study the concept of assortment and to determine the factors that influence its formation.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дипломна робота.pdf
Розмір:
170.8Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Центр заочної та вечірньої форм навчання*
[908]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися