DSpace Repository

Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості (на прикладі ПОП «Вікторія»)

Show simple item record

dc.contributor.author Новицька, К.В.
dc.date.accessioned 2019-07-30T12:39:34Z
dc.date.available 2019-07-30T12:39:34Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9778
dc.description.abstract Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність ПОП «Вікторія», здійснено SWOT - аналіз та оцінку впливу міжнародного конкурентного середовища на діяльність підприємства, проаналізовано конкурентоспроможність продукції та підприємства загалом на міжнародній арені. ru_RU
dc.description.abstract There was carried out an analysis of the foreign-economic activity of PLE "Victoria", the SWOT analysis and the assessment of the impact of the international competitive environment on the activity of the enterprise, analyzed the competitiveness of products and enterprises in general on the international scene.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject конкурентоспроможність ru_RU
dc.subject міжнародна конкурентоспроможність підприємства ru_RU
dc.subject експортна діяльність ru_RU
dc.subject чинники ru_RU
dc.subject ефективність ru_RU
dc.subject харчова промисловість ru_RU
dc.subject «Вікторія» ru_RU
dc.subject competitiveness ru_RU
dc.subject international competitiveness of the enterprise ru_RU
dc.subject export activity ru_RU
dc.subject factors ru_RU
dc.subject efficiency ru_RU
dc.subject food industry ru_RU
dc.subject "Victoria" ru_RU
dc.title Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості (на прикладі ПОП «Вікторія») ru_RU
dc.title.alternative Increasing of international competitiveness of food industry enterprises (on the example of PLE «Victoria») ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account