dc.contributor.author |
Андрєєв, Г.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-09T11:21:00Z |
|
dc.date.available |
2019-08-09T11:21:00Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions. |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
кейтеринг |
ru_RU |
dc.subject |
послуги |
ru_RU |
dc.subject |
види послуг |
ru_RU |
dc.subject |
організація обслуговування кейтеринговоі компанії |
ru_RU |
dc.subject |
конкуренти |
ru_RU |
dc.subject |
catering |
ru_RU |
dc.subject |
services |
ru_RU |
dc.subject |
types of services |
ru_RU |
dc.subject |
organization of catering services |
ru_RU |
dc.subject |
competitors |
ru_RU |
dc.title |
Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Prospects of catering development in a competitive environment conditions |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |