Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Андрєєв, Г.Г. | |
dc.date.accessioned | 2019-08-09T11:21:00Z | |
dc.date.available | 2019-08-09T11:21:00Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822 | |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища. | ru_RU |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions. | |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кейтеринг | ru_RU |
dc.subject | послуги | ru_RU |
dc.subject | види послуг | ru_RU |
dc.subject | організація обслуговування кейтеринговоі компанії | ru_RU |
dc.subject | конкуренти | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.subject | services | ru_RU |
dc.subject | types of services | ru_RU |
dc.subject | organization of catering services | ru_RU |
dc.subject | competitors | ru_RU |
dc.title | Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища | ru_RU |
dc.title.alternative | Prospects of catering development in a competitive environment conditions | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |