00 DSpace/Manakin Repository

Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Андрєєв, Г.Г.
dc.date.accessioned 2019-08-09T11:21:00Z
dc.date.available 2019-08-09T11:21:00Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища. ru_RU
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject кейтеринг ru_RU
dc.subject послуги ru_RU
dc.subject види послуг ru_RU
dc.subject організація обслуговування кейтеринговоі компанії ru_RU
dc.subject конкуренти ru_RU
dc.subject catering ru_RU
dc.subject services ru_RU
dc.subject types of services ru_RU
dc.subject organization of catering services ru_RU
dc.subject competitors ru_RU
dc.title Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища ru_RU
dc.title.alternative Prospects of catering development in a competitive environment conditions ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу