DSpace Repository

Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)

Show simple item record

dc.contributor.author Жилович, Ю.І.
dc.date.accessioned 2019-08-09T12:25:16Z
dc.date.available 2019-08-09T12:25:16Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828
dc.description.abstract У роботі розглянуто: визначення сутності і значення конкурентоспроможності організації, а також виявленно чинники, що впливають на підвищення конкурентоспроможності; розглянуто шляхи регіонального розвитку підприємств ресторанного господарства. Надано оцінку конкурентного середовища макро- та мікросереди ресторану «Брістоль» та проведено аналіз результатів фінансово-господарської діяльності на основі системи показників. Запропоновано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності шляхом впровадження французького способу обслуговування; карвінгу; меню бізнес-ланчу та календаря подієвих свят. Спрогнозовано прибуток закладу на основі впровадження рекомендованих заходів. ru_RU
dc.description.abstract The work considers: the definition of the essence and importance of the organization's competitiveness, as well as the factors that influence the increase of competitiveness are revealed; the ways of regional development of enterprises of the restaurant industry are considered. An estimation of the competitive environment of the macro- and microenvironment of the restaurant "Bristol" was given and an analysis of the results of financial and economic activity on the basis of the system of indicators was carried out. Recommendations for increasing competitiveness by introducing the French mode of service are offered; carving; business lunch menu and event holiday calendar. The profit of the institution is predicted based on the implementation of the recommended measures.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject конкурентоспроможність ru_RU
dc.subject конкуренція ru_RU
dc.subject прибуток ru_RU
dc.subject рентабельність ru_RU
dc.subject підприємство ресторанного господарства ru_RU
dc.subject ефективність ru_RU
dc.subject competitiveness ru_RU
dc.subject competition ru_RU
dc.subject profit ru_RU
dc.subject profitability ru_RU
dc.subject enterprise of restaurant economy ru_RU
dc.subject efficiency ru_RU
dc.title Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль») ru_RU
dc.title.alternative Ways to increase competitiveness of the restaurant industry (on the example of restaurant "Bristol") ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account