dc.contributor.author |
Кузнецов, С.О. |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-09T12:32:33Z |
|
dc.date.available |
2019-08-09T12:32:33Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглянуто теоретичні основи функціонування інновацій на підприємствах ресторанного господарства, вивчено концептуальні засади інноваційного розвитку ресторанного господарства в Україні. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
The article deals with the theoretical foundations of innovational development in restaurant industry activities, he conceptual bases of innovative development of restaurant economy in Ukraine are studied. |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
ru_RU |
dc.subject |
інновація |
ru_RU |
dc.subject |
інноваційна діяльність |
ru_RU |
dc.subject |
концептуальні засади |
ru_RU |
dc.subject |
інноваційний розвиток |
ru_RU |
dc.subject |
establishments |
ru_RU |
dc.subject |
innovation conceptual bases |
ru_RU |
dc.subject |
innovative development |
ru_RU |
dc.title |
Перспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарства |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Perspective directions of the innovations using at the restaurant industry enterprises |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |