Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кузнецов, С.О. | |
dc.date.accessioned | 2019-08-09T12:32:33Z | |
dc.date.available | 2019-08-09T12:32:33Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретичні основи функціонування інновацій на підприємствах ресторанного господарства, вивчено концептуальні засади інноваційного розвитку ресторанного господарства в Україні. | ru_RU |
dc.description.abstract | The article deals with the theoretical foundations of innovational development in restaurant industry activities, he conceptual bases of innovative development of restaurant economy in Ukraine are studied. | |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | інновація | ru_RU |
dc.subject | інноваційна діяльність | ru_RU |
dc.subject | концептуальні засади | ru_RU |
dc.subject | інноваційний розвиток | ru_RU |
dc.subject | establishments | ru_RU |
dc.subject | innovation conceptual bases | ru_RU |
dc.subject | innovative development | ru_RU |
dc.title | Перспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Perspective directions of the innovations using at the restaurant industry enterprises | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |