dc.contributor.author |
Сопрук, О.І. |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-13T06:37:24Z |
|
dc.date.available |
2019-08-13T06:37:24Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні і практичні аспекти маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства з метою підвищення конкурентоспроможності. Розкрито сутність основних понять - маркетинг, конкурентоспроможність, конкурентна позиція. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
The work deals with the theoretical & practical aspects of marketing activities of the restaurant industry enterprises in order to increase competitiveness. The essence of the basic concepts - marketing, competitiveness, competitive position – were described. |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
маркетинг |
ru_RU |
dc.subject |
маркетингова діяльність |
ru_RU |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
ru_RU |
dc.subject |
конкурентна позиція |
ru_RU |
dc.subject |
імідж |
ru_RU |
dc.subject |
реклама |
ru_RU |
dc.subject |
«маркетинговий ROI» |
ru_RU |
dc.subject |
marketing |
ru_RU |
dc.subject |
marketing activity |
ru_RU |
dc.subject |
competitiveness |
ru_RU |
dc.subject |
competitive position |
ru_RU |
dc.subject |
image |
ru_RU |
dc.subject |
advertising |
ru_RU |
dc.subject |
"marketing ROI" |
ru_RU |
dc.title |
Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Increasing the competitiveness of the restaurant by improving marketing management |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |