00 DSpace/Manakin Repository

Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сопрук, О.І.
dc.date.accessioned 2019-08-13T06:37:24Z
dc.date.available 2019-08-13T06:37:24Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні і практичні аспекти маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства з метою підвищення конкурентоспроможності. Розкрито сутність основних понять - маркетинг, конкурентоспроможність, конкурентна позиція. ru_RU
dc.description.abstract The work deals with the theoretical & practical aspects of marketing activities of the restaurant industry enterprises in order to increase competitiveness. The essence of the basic concepts - marketing, competitiveness, competitive position – were described.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject маркетинг ru_RU
dc.subject маркетингова діяльність ru_RU
dc.subject конкурентоспроможність ru_RU
dc.subject конкурентна позиція ru_RU
dc.subject імідж ru_RU
dc.subject реклама ru_RU
dc.subject «маркетинговий ROI» ru_RU
dc.subject marketing ru_RU
dc.subject marketing activity ru_RU
dc.subject competitiveness ru_RU
dc.subject competitive position ru_RU
dc.subject image ru_RU
dc.subject advertising ru_RU
dc.subject "marketing ROI" ru_RU
dc.title Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом ru_RU
dc.title.alternative Increasing the competitiveness of the restaurant by improving marketing management ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу