Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сопрук, О.І. | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T06:37:24Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T06:37:24Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843 | |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні і практичні аспекти маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства з метою підвищення конкурентоспроможності. Розкрито сутність основних понять - маркетинг, конкурентоспроможність, конкурентна позиція. | ru_RU |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical & practical aspects of marketing activities of the restaurant industry enterprises in order to increase competitiveness. The essence of the basic concepts - marketing, competitiveness, competitive position – were described. | |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | маркетинг | ru_RU |
dc.subject | маркетингова діяльність | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | конкурентна позиція | ru_RU |
dc.subject | імідж | ru_RU |
dc.subject | реклама | ru_RU |
dc.subject | «маркетинговий ROI» | ru_RU |
dc.subject | marketing | ru_RU |
dc.subject | marketing activity | ru_RU |
dc.subject | competitiveness | ru_RU |
dc.subject | competitive position | ru_RU |
dc.subject | image | ru_RU |
dc.subject | advertising | ru_RU |
dc.subject | "marketing ROI" | ru_RU |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом | ru_RU |
dc.title.alternative | Increasing the competitiveness of the restaurant by improving marketing management | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |