DSpace Repository

Розробка стратегії підвищення якості послуг підприємств готельного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Феофанова, О.Г.
dc.date.accessioned 2019-08-13T06:51:50Z
dc.date.available 2019-08-13T06:51:50Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9845
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процеси підвищення якості послуг на підприємствах сфери гостинності. Розглянуто наукові підходи щодо формування стратегії підвищення якості послуг готельних підприємств. Визначено основні принципи стандартизації та сертифікації системи управління якістю послуг. Надано загальну характеристику готелю «Де Рішельє». Проведено аналіз фінансово-господарської діяльності готелю «Де Рішельє». Проведено SWOT- аналіз готелю «Де Рішельє». Сформовано заходи формування стратегії підвищення якості послуг в готельному підприємстві «Де Рішельє». Проведено апробацію методики оцінювання якості послуг в готелі «Де Рішельє». Розроблено рекомендації щодо впровадження автоматизованих систем, призначених для розв’язання функціональних задач управління персоналом готелю. The graduation project consists of 3 sections. ru_RU
dc.description.abstract The object of the study of qualification work is the processes of improving the quality of services in the hospitality industry. The scientific approaches concerning formation of the strategy of improving the quality of services of hotel enterprises are considered. The basic principles of standardization and certification of the quality management system are determined. The general description of the hotel "De Richelieu" is provided. The analysis of financial and economic activity of the hotel "De Richelieu" was carried out. A SWOT-analysis of the hotel "De Richelieu" was conducted. Measures to formulate a strategy for improving the quality of services in the hotel business "De Richelieu". Approbation of the methodology for assessing the quality of services at the hotel "De Richelieu". Recommendations for the introduction of automated systems designed to solve the functional tasks of hotel management are developed.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject управління якістю готельних послуг ru_RU
dc.subject стратегія ru_RU
dc.subject готельне підприємство ru_RU
dc.subject конкуренція ru_RU
dc.subject менеджмент якості ru_RU
dc.subject SWOT-аналіз ru_RU
dc.subject персонал ru_RU
dc.subject фінансово-господарська діяльність ru_RU
dc.subject quality management of hotel services ru_RU
dc.subject strategy ru_RU
dc.subject hotel enterprise ru_RU
dc.subject competition ru_RU
dc.subject quality management ru_RU
dc.subject SWOT-analysis ru_RU
dc.subject personnel ru_RU
dc.subject financial and economic activity ru_RU
dc.title Розробка стратегії підвищення якості послуг підприємств готельного господарства ru_RU
dc.title.alternative Development of a strategy for improving the quality of services of hotel industry enterprises ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account