DSpace Repository

Чинники та шляхи підвищення ефективності використання персоналу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПАТ “ОКЗДХ”)

Show simple item record

dc.contributor.author Сорока, К.І.
dc.date.accessioned 2019-08-13T08:48:42Z
dc.date.available 2019-08-13T08:48:42Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження ефективності використання персоналу на харчовому підприємстві. Проаналізована динаміка факторних показників продуктивності праці на ПАТ ОКЗДХ за 2013-2017 рр., яка показує позитивні зміни продуктивності праці факторної моделі. ru_RU
dc.description.abstract The theoretical aspects of the study of the effectiveness of personnel use at the food business are considered in the paper. The dynamics of factor indicators of labor productivity at PAO OKZDK for 2013-2017 is analyzed, which shows positive changes in the productivity of the factor model.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject собівартість ru_RU
dc.subject операційні витрати ru_RU
dc.subject чисельність персоналу ru_RU
dc.subject економічна ефективність заходів ru_RU
dc.subject строк окупності ru_RU
dc.subject cost ru_RU
dc.subject operating expenses ru_RU
dc.subject number of staff ru_RU
dc.subject economic efficiency measures ru_RU
dc.subject payback period ru_RU
dc.title Чинники та шляхи підвищення ефективності використання персоналу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПАТ “ОКЗДХ”) ru_RU
dc.title.alternative Factors and ways to increase the efficiency of personnel use at food industry enterprises (for example, PJSC "OKZDH") ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account