DSpace Repository

Організаційно-економічні аспекти функціонування бутік-готелів

Show simple item record

dc.contributor.author Будніков, О.В.
dc.date.accessioned 2019-08-13T18:32:24Z
dc.date.available 2019-08-13T18:32:24Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9870
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є процес функціонування бутік-готелів. У роботі розглянуто теоретичні основи розвитку концептуальних готелів, зокрема особливості функціонування бутік-готелів та надання ними послуг та світовий досвід функціонування бутік-готелів. В аналітичній частині зроблено дослідження специфіки функціонування бутік-готелю «Фредерік Коклен», динаміки його виробничо-економічної діяльності та оцінка фінансових показників на підставі вивчення теоретичних положень, первинної інформації та статистичних даних. Запропоновано основні напрями підвищення ефективності функціонування бутік-готелю «Фредерік Коклен», зокрема обґрунтовано розширення впровадження інновацій, підвищення рівня мотивації персоналу, зниження витрат, впровадження заходів у ресторані, усунення окремих недоліків в обслуговуванні гостей та розрахована економічна ефективність створення нового елементу інфраструктури – салону краси при бутік-готелі «Фредерік Коклен». Кваліфікаційна робота містить 103 сторінки, 34 таблиці, 16 рисунків, список літератури з 62 найменуваннями. ru_RU
dc.description.abstract The qualifying work consists of three sections. The object of research is the process of functioning of boutique hotels. The article deals with the theoretical foundations of the development of conceptual hotels, in particular the features of the operation of boutique hotels and the provision of their services and the world experience of the operation of boutique hotels. In the analytical part, the study of the specifics of the operation of the ―Frederic Koklen‖ boutique hotel, the dynamics of its production and economic activity and the estimation of financial indicators on the basis of the study of theoretical positions, primary information and statistical data are made. The main directions of increasing the efficiency of the operation of the ―Frederic Koklen‖ boutique hotel are proposed, in particular, the rationale for expanding the introduction of innovations, increasing the level of personnel motivation, reducing costs, implementing measures in the restaurant, eliminating certain disadvantages in the service of guests and calculated the economic efficiency of creating a new element of infrastructure - the beauty salon at the ―Frederic Koklen‖ boutique hotel. The qualifying paper contains 103 pages, 34 tables, 16 figures, a list of literature with 62 titles.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject бутік-готель ru_RU
dc.subject готель з підвищеним рівнем комфорту ru_RU
dc.subject ефективність діяльності ru_RU
dc.subject прибуток ru_RU
dc.subject конкурентна позиція ru_RU
dc.subject салон краси ru_RU
dc.subject boutique hotel ru_RU
dc.subject hotel with high level of comfort ru_RU
dc.subject activity efficiency ru_RU
dc.subject profit ru_RU
dc.subject competitive position ru_RU
dc.subject beauty salon ru_RU
dc.title Організаційно-економічні аспекти функціонування бутік-готелів ru_RU
dc.title.alternative Organizational and economic aspects of the operation of boutique hotels ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account