dc.contributor.author |
Реус, Н.М. |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-14T06:52:38Z |
|
dc.date.available |
2019-08-14T06:52:38Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered. |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
кафе |
ru_RU |
dc.subject |
різновиди кафе |
ru_RU |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
ru_RU |
dc.subject |
послуги кафе |
ru_RU |
dc.subject |
організація обслуговування |
ru_RU |
dc.subject |
cafe |
ru_RU |
dc.subject |
cafe varieties |
ru_RU |
dc.subject |
establishments of the catering trade |
ru_RU |
dc.subject |
cafe services |
ru_RU |
dc.subject |
organization of service |
ru_RU |
dc.title |
Удосконалення організації надання послуг в кафе |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Improving of the organization of rendering of services in cafe |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |