Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Реус, Н.М. | |
dc.date.accessioned | 2019-08-14T06:52:38Z | |
dc.date.available | 2019-08-14T06:52:38Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered. | |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кафе | ru_RU |
dc.subject | різновиди кафе | ru_RU |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | послуги кафе | ru_RU |
dc.subject | організація обслуговування | ru_RU |
dc.subject | cafe | ru_RU |
dc.subject | cafe varieties | ru_RU |
dc.subject | establishments of the catering trade | ru_RU |
dc.subject | cafe services | ru_RU |
dc.subject | organization of service | ru_RU |
dc.title | Удосконалення організації надання послуг в кафе | ru_RU |
dc.title.alternative | Improving of the organization of rendering of services in cafe | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |