00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування ефективності створення підприємства ресторанного господарства в м. Одеса

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мамренко, Д.Ю.
dc.date.accessioned 2019-08-30T20:22:11Z
dc.date.available 2019-08-30T20:22:11Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9941
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об'єктом дослідження є теоретико-методологічні аспекти процесу бізнес-планування як інструменту обґрунтування господарських рішень. У роботі розглянуті теоретичні питання, які розкривають сутність, види та місце бізнес-планів в інструментарії обґрунтування бізнес-проектів, особливості та послідовність розробки окремих розділів бізнес-плану інвестиційного проекту. Досліджені тенденції розвитку ринку швидкого харчування в Україні й перспективи розвитку таких закладів, надана характеристика підприємства та його послуг, маркетингове обґрунтування інвестиційного проекту створення в місті Одесі бургерної «Американо». Проведені розрахунки очікуваних доходів підприємства. У виробничому та організаційному планах представлені результати ресурсного та операційного обґрунтування проекту. Розроблені основні фінансові документи бізнес-проекту, включаючи план прибутків і збитків, план руху грошових коштів тощо, визначена економічна ефективність проекту. ru_RU
dc.description.abstract Master's qualification work consists of three sections. The object of research is theoretical and methodological aspects of the process of business planning as a tool for substantiating business decisions. The theoretical questions, which reveal essence, types and place of business plans in the tools of substantiation of business projects, features and sequence of development of separate sections of the business plan of the investment project are considered in the paper. The tendencies of the development of the fast food market in Ukraine and the prospects of the development of such establishments, the characteristics of the enterprise and its services, the marketing substantiation of the investment project of creation in the city of Odessa of the burger "Americano" is explored. The calculations of expected revenues of the enterprise are carried out. Production and organizational plans present the results of the resource and operational justification of the project. The main financial documents of a business project, including a plan of profit and loss, a plan of cash flow, etc. have been developed, the project's economic efficiency has been determined.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject інвестиційний проект ru_RU
dc.subject бізнес-план ru_RU
dc.subject маркетинговий план ru_RU
dc.subject виробничий план ru_RU
dc.subject рентабельність ru_RU
dc.subject коефіцієнт надійності ru_RU
dc.subject кеш-фло ru_RU
dc.subject ефективність проекту ru_RU
dc.subject чистий дисконтований дохід ru_RU
dc.subject термін окупності ru_RU
dc.subject investment project ru_RU
dc.subject business plan ru_RU
dc.subject marketing plan ru_RU
dc.subject production plan ru_RU
dc.subject profitability ru_RU
dc.subject coefficient of reliability ru_RU
dc.subject cash flow ru_RU
dc.subject project efficiency ru_RU
dc.subject net discounted income ru_RU
dc.subject payback period ru_RU
dc.title Економічне обґрунтування ефективності створення підприємства ресторанного господарства в м. Одеса ru_RU
dc.title.alternative Economic justification for the effectiveness of creation restaurant enterprises in Odessa ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу