00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «ПТК Шабо»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тимченко, К.С.
dc.date.accessioned 2019-08-30T20:55:58Z
dc.date.available 2019-08-30T20:55:58Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9947
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства виноробної промисловості ТОВ «ПТК Шабо». В роботі розглядаються теоретичні основи конкурентоспроможності підприємства, розкрито сутність конкурентоспроможності підприємства, чинники формування конкурентоспроможності підприємства та методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства Проаналізовано фінансовий стан і проведено оцінку конкурентоспроможності підприємства ТОВ «ПТК Шабо». Запропоновано заходи підвищення конкурентоспроможності ТОВ «ПТК Шабо», а саме: створення виробничого підрозділу підприємства на території країни основного експорту (Німеччина); прийняття участі в італійській міжнародній виставці вин і спиртних напоїв Vinitаly; підвищення якості виноробної продукції. Проведена оцінка ефективності напрямів підвищення конкурентоспроможності та зроблено прогноз показників ефективності. ru_RU
dc.description.abstract Thesis consists of three chapters. Object of study is the process of increasing the competitiveness of the wine-making enterprise of LLC “PTC Shabo”. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the competitiveness of the enterprise, the essence of competitiveness of the enterprise, the factors of formation of enterprise competitiveness and methodical approaches to the assessment of the competitiveness of enterprise. The financial condition is analyzed and the competitiveness of the enterprise LLC "PTC Shabo" is evaluated. The measures to increase the competitiveness of LLC “PTC Shabo” are proposed, namely: creation of the production unit of the enterprise on the territory of the country of the main export (Germany); Participation in the Italian International Exhibition of Wine and Spirits Vinitály; improving the quality of winemaking products. An estimation of efficiency of directions of increase of competitiveness is conducted and the forecast of indicators of efficiency is made.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject конкурентоспроможність підприємства ru_RU
dc.subject виноробна промисловість ru_RU
dc.subject чинники конкурентоспроможності ru_RU
dc.subject економічна ефективність ru_RU
dc.subject competitiveness of the enterprise ru_RU
dc.subject winemaking industry ru_RU
dc.subject competitiveness factors ru_RU
dc.subject economic efficiency ru_RU
dc.title Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «ПТК Шабо») ru_RU
dc.title.alternative Ways of increasing the competitiveness of the enterprise (for example, LL"PTC Shabo ") ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу