Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10054
Назва: | Удосконалення організаційної структури підприємства |
Інші назви: | Improvement of the organizational structure of the enterprise |
Автори: | Салімова, С.Ч. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | організаційна структура підприємство структура персоналу метод експертних оцінок чисельність organizational structure enterprise personnel structure method of expert estimations number |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретико-методичні основи дослідження організаційної структури підприємства, а також шляхи її удосконалення. За результатами дослідження методів оцінювання ефективності організаційної структури, а саме: узагальнення, систематизації, наукового абстрагування, порівняльний аналіз, індексний метод, метод експертних оцінок, графічний метод запропоновано оцінити організаційну структуру управління підприємства за допомогою методу експертних оцінок. The work deals with the theoretical and methodological foundations of the research of the organizational structure of the enterprise, as well as ways of its improvement, are considered in this paper. According to the results of the study of methods for evaluating the effectiveness of the organizational structure, namely: generalization, systematization, scientific abstraction, comparative analysis, index method, expert estimation method, graphical method, it is proposed to evaluate the organizational structure of enterprise management using the expert estimation method. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10054 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Салимова С.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 212,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Салимова С.І. Реферат.pdf | 365,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.