Удосконалення процесу прийняття управлінських рішень на засадах ощадливого виробництва

Abstract

У роботі розглянуто теоретичні аспекти процесу прийняття управлінських рішень, досліджено елементи системи ощадливого виробництва, проаналізовано методи впровадження ощадливого виробництва, визначено етапи процесу прийняття управлінського рішення на основі ощадливого виробництва. У другому розділі надано загальну характеристику діяльності СП «Вітмарк-Україна» ТОВ, проведено фінансовий аналіз підприємства, оцінено конкурентну позицію компанії на ринку соків, запропоновано заходи щодо впровадження методів ощадливого виробництва з метою зниження рівня втрат підприємства через виробництво бракованої продукції.
The theoretical aspects of the management decision-making process are considered, the elements of the lean production system are investigated, the implementation methods of lean production are analyzed, the stages of the management decision-making process on the basis of lean production are defined in the work. The second section consists of the general description of JV "Vitmark-Ukraine" Ltd. activities, a financial analysis of the company, the company's competitive position in the juice market, measures to implement methods of lean production to reduce losses through the production of defective products

Description

Citation

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By