Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11750
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кошелапова, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T13:14:26Z | - |
dc.date.available | 2020-11-04T13:14:26Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11750 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретичні аспекти процесу прийняття управлінських рішень, досліджено елементи системи ощадливого виробництва, проаналізовано методи впровадження ощадливого виробництва, визначено етапи процесу прийняття управлінського рішення на основі ощадливого виробництва. У другому розділі надано загальну характеристику діяльності СП «Вітмарк-Україна» ТОВ, проведено фінансовий аналіз підприємства, оцінено конкурентну позицію компанії на ринку соків, запропоновано заходи щодо впровадження методів ощадливого виробництва з метою зниження рівня втрат підприємства через виробництво бракованої продукції. | en_US |
dc.description.abstract | The theoretical aspects of the management decision-making process are considered, the elements of the lean production system are investigated, the implementation methods of lean production are analyzed, the stages of the management decision-making process on the basis of lean production are defined in the work. The second section consists of the general description of JV "Vitmark-Ukraine" Ltd. activities, a financial analysis of the company, the company's competitive position in the juice market, measures to implement methods of lean production to reduce losses through the production of defective products | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | процес прийняття управлінських рішень | en_US |
dc.subject | методи ощадливого виробництва | en_US |
dc.subject | мінімізація втрат підприємства | en_US |
dc.subject | ринок соків України | en_US |
dc.subject | система ТРМ | en_US |
dc.subject | management of decision-making process | en_US |
dc.subject | methods of lean production | en_US |
dc.subject | minimization of the enterprise’s losses | en_US |
dc.subject | Ukraine’s market of juice | en_US |
dc.subject | TPM system | en_US |
dc.title | Удосконалення процесу прийняття управлінських рішень на засадах ощадливого виробництва | en_US |
dc.title.alternative | Improving of the management decision-making process on the basis of lean production | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кошелапова Ю.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 179,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кошелапова Ю.В. Реферат.pdf | 325,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.